Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

WELAND AS

Adresse: Svennerudveien 34, 2016 Frogner
Telefon: 992 19 131

Bransje: Anleggsgartnere, Arkitekter, Avfallshåndtering, Betongarbeid og forskaling, Blikkenslagere og takarbeid, Boligbyggelag, Brannvern, Boligprodusenter og ferdighus, Byggmestere og tømrere, Byggvarer, Eiendom og eiendomsforvaltning, Entreprenør total, Fasadearbeid, Industri og mekanisk, Mekanisk Industri, Overflatebehandling, Stål, Vinduer og dører

Nettside: www.weland.no
E-post: weland@weland.no

Firmabeskrivelse

Weland AS ble etablert i Norge i 1979 og er et heleid datterselskap av det Svenske industrikonsernet Weland AB med en samlet omsetning på ca. 5 milliarder SEK. Weland AS er en salgsbedrift med 18 ansatte og omsetter for ca. 150 mill.. Vi holdet til i eget bygg i Svennerudveien 34 på Frogner, like ved Skedsmokorset. Weland AS markedsfører, selger og monterer produkter fra vårt morselskap og søsterbedrifter i Sverige. Hele Norge er vårt arbeidsfelt. I sortimentet inngår blant annet gitterristprodukter, trapper, rekkverk, gangbaner, mesaniner, taksikkerhet, solpanelfester, entrématter, utemiljøprodukter, ståldører og balkonger.
Weland-konsernet er et familieeid industrikonsern med de fleste av sine bedrifter lokalisert i den sydlige del av Sverige. Siden starten i 1947 har selskapet gjennomgått en kraftig ekspansjon og i dag består konsernet av et 30-talls produserende bedrifter med til sammen ca. 1500 ansatte foruten egne salgsselskaper i Norge, Danmark, Tyskland og Finland.
Gjennom årene har vår oppfinnsomhet banet vei for mange forgreninger i vår virksomhet. Vi har valgt våre veier og utviklet oss i takt med tiden. Alle våre investeringer har blitt gjort for å være i forkant av utviklingen, å forutse det neste steg på veien. Det er gjennom å være proaktive vi skaper det som ligger til grunn for fremtiden. En forutsetning er en bærekraftig, langsiktig og trygg produksjon.

Vår spesialkompetanse:

Gitterristprodukter, trapper, rekkverk, gangbaner, mesaniner, taksikkerhet, solpanelfester, entrématter, sykkelparkering / avfallshus og ståldører.

Våre målgrupper:

Entreprenører, mekanisk industri, eiendomsselskaper, landbruk / fiske, logistikk, infrastruktur

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022 | Bygg og anlegg Romerike 17. september 2024

Topp

!-->